Blog

Blog over zakelijk tekenen

Zakelijk Tekenen inspiratie vind je hier!

Tekeninspiratie nodig? Of zoek je tips en trics? Op mijn blog deel ik mijn ervaringen met jou en laat ik je ook voorbeelden zien van de toepassingen van Zakelijk Tekenen in de praktijk. Van leuke oefeningen tot praatplaten, sketchnotes en visuele templates. 

Vers van de pers!

Reflecteren op het eerste half jaar - Visuele template

Wil je oefenen met het maken van symbolen? Maar heb je geen geen inspiratie? Of wil je je visuele vocabulaire uitbreiden? Gebruik dan deze handige tekenlijst! Met voor elke dag..

Weet jij waar je van oplaadt? En wat jouw energievreters zijn? Teken ze uit en houd je balans! Ik heb een handige template voor je gemaakt ;). Download hem hieronder..

Wil je oefenen met het maken van symbolen? Maar heb je geen geen inspiratie? Of wil je je visuele vocabulaire uitbreiden? Gebruik dan deze handige tekenlijst! Met voor elke dag..

Tekenen tijdens gesprekken: het wordt niet vaak gedaan, maar het is een super tool voor betere gesprekken! Door te tekenen begrijp je elkaar namelijk beter. Ook is er meer focus..

Veel mensen hebben geen plezier (meer) in tekenen als ze volwassen zijn. En durven ook niet te tekenen. Herken jij dit ook? In deze blog leg ik uit hoe dat..

Ik ben een enorme fan van mindmaps. Ze zijn makkelijk, multi-inzetbaar en super handig! Om bijvoorbeeld ideeën uit te werken, te reflecteren of een plan te maken. Je kan er..

Heb jij ook wel eens dat je hoofd gewoon overloopt van alle dingen die je nog moet doen? De boodschappen, die rekening betalen, een pakketje ophalen en eindelijk die muur..

Je jaarplan maken: veel ondernemers zien er tegenop. Het kost veel tijd en werk. Met dit stappenplan is dat verleden tijd! Maak in vijf stappen, snel en zonder onnodige poespas..

Oeps, foutje bedankt! Je zult het vast wel eens hebben gehad: een letter vergeten te tekenen, of het ging gewoon echt ff mis. Fouten in je tekeningen kun je niet voorkomen…

Ben jij bezig met toffe, gave nieuwe (grootse) plannen? Dan kan je heel goed tekenen om jouw idee verder uit te werken! Want tekenen is echt een super denk-tool! Download..

Om lekker te tekenen tijdens de vakantie heb ik een leuk ‘doe boek’ gemaakt! Een gratis e-boek met allemaal leuke tekenoefeningen en -opdrachten. Van feestelijke letters en kerstige doodles tot..

Oh, ho ho, er is zó veel leuks te krijgen (of kopen) op teken-gebied. Bij deze wat van mijn favoriete teken materialen, zoals stiften en tekenboekjes. Voor als je inspiratie..
Wil je reflecteren op het afgelopen jaar? En vooruitblikken naar het volgende? En je doelen vaststellen?In deze blog vind je drie handige visuele templates voor je eindejaarsevaluatie. Het mooie van..
Een nieuw jaar betekent voor mij altijd terugblikken en vooruitkijken. Ik kijk naar de verschillende gebieden in mijn leven en bedenk: wat wil ik dit jaar behouden, verder ontwikkelen of..
Wil jij een vliegende start maken met zakelijk tekenen? En de kracht van visueel werken ontdekken? Doe dan mee met de zakelijk tekenen workshop op 25 november in Arnhem!..

Pak stiften, potloden of verf en laat je creatieve hersens kraken! Want met deze kleuroefening train je jouw verbeelding.

..

Zit jij ook wel eens voor je tekenboekje met een blanco hoofd? Vol goede moed. En met al je stiften, kwasten en verfjes klaar, maar géén ideeee wat je dan..

Soms weet je even niet wat je moet tekenen. Of wil je gewoon even lekker doodlen. Je kunt hiervoor je eigen ‘Teken Idee Generator’ maken! Zo heb je altijd ideeën..
Vier manieren om het begrip ‘start’ te tekenen in symbolen voor zakelijk tekenen…
Dit zijn de drie toepassingen van Zakelijk Tekenen in de praktijk. Met visueel werken kun je beter (na)denken, duidelijker communiceren en effectiever samenwerken…
Vijf redenen waarom Zakelijk Tekenen zo gaaf is en zo goed werkt…

Laagdrempelig kennismaken met zakelijk tekenen?

Doe mee met mijn gratis webinar en ontdek hoe makkelijk en leuk tekenen kan zijn! Leer waarom tekenen zo goed werkt. Hoe jij met eenvoudige tekeningen zelf jouw verhaal tot leven brengt. En kom in de creatieve flow!